Vilniaus universitetas. Ilja Laurs paskaita „Kaip idėją paversti sėkmingu verslu?“



Turite genialią verslo idėją, tačiau taip ir laikote ją sau, kadangi nežinote, kaip pradėti ir kokių principų laikytis? Kviečiame jus į nuotolinę paskaitą, kurios metu sužinosite, kokia turėtų būti jūsų verslo pradžia, ką daryti, kad jūsų idėja būtų įgyvendinta ir kokių bendrųjų principų reikia laikytis - lektorius jus supažindins su „Top-down" proceso taip pat „1-2-3" principais. Taip pat atsakysite sau į vieną svarbiausių klausimų - kokia turėtų būti įkūrėjo asmenybė? 

Paskaitą veda Ilja Laurs - verslininkas bei investuotojas, Europos verslo spaudos asociacijos išrinktas „Europos metų vadovu“, skaitantis pranešimus įvairiose pasaulio šalyse, turintis ilgametę patirtį technologijų bei inovacijų srityje. 

Ši paskaita yra ciklo „Apie darbą sau“ dalis. Paskaitų ciklas skirtas tiems, kurie svajoja apie verslo, startuolio ar darbo vietos sau kūrimą, ilgai sukioja idėjas galvoje, tačiau bijo pradėti dėl žinių ar motyvacijos trūkumo. Paskaitų metu išgirsite: - techninę ir teisinę informaciją apie tai, kaip legaliai vykdyti veiklą; - finansinę informacijos - kur ir kaip galite gauti finansinę paramą; - patarimų, kaip sukaupti drąsos ir motyvuoti save; - sėkmingos veiklos sau pavyzdžių, kurie įkvėps pradėti. 
Paskaitas ir seminarus organizuoja VU Studentų paslaugų ir karjeros skyrius: www.vu.lt/karjerospaslaugos

Vilniaus universitetas
2022-02-22

0 komentarai (-ų):