Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centras. Nuotolinis gamtos pamokų ciklas „Pažinimo voratinklis“. Lietuvos elniniai žvėrys



Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centras pradeda naują nuotolinį gamtos pamokų ciklą „Pažinimo voratinklis“. Pamokose keliausite į mokslinę ekspediciją po Pietų Amerikos atogrąžų miškus, išgirsite apie bandymus atrasti nežemišką gyvybę, suprasite, kodėl paukščiai yra geriausi klimato kaitos indikatoriai, ir sužinosite daug kitų įdomių dalykų.

Šios pamokos lektorius – Romualdas Barauskas. Pamokos metu trumpai supažindinsime su visomis mūsų krašto elninių žvėrių rūšimis, kaip juos atpažinti ir atskirti, papasakosime elgsenos bei gyvensenos įdomybių. Pamoka gausiai iliustruota vaizdo įrašais iš miško. 
Lektorius Romualdas Barauskas – gamtininkas, gamtos fotografas, nacionalinio laukinės gamtos fotografijų konkurso iniciatorius, įvairių knygų apie gamtą autorius, leidyklos „Lututė“ vadovas. Didžiausią savo laisvalaikio dalį praleidžia gamtoje, stebi ir fiksuoja žvėrių ir paukščių gyvenimą. Romualdas yra vienas geriausių kanopinių žvėrių ekspertų Lietuvoje.
Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centras.
2022-02-09

0 komentarai (-ų):