Ugdymo plėtotės centro renginiai 2013–2014 mokslo metais



Ugdymo plėtotės centras šiais mokslo metais vykdys naujus bei tęs jau pradėtus pedagogų kvalifikacijos tobulinimo projektus, organizuos mokytojams renginius, skirtus inovatyvioms kvalifikacijos tobulinimo formoms bei supažindins su švietimo naujovėmis bei aktualijomis. Projektas „Pedagogų kvalifikacijos tobulinimo ir perkvalifikavimo sistemos plėtra (II etapas) organizuos stovyklą pradedantiesiems mokytojams, pedagogų savivertės mokymus bei tęs mini mokymų, supervizijos, paramos kolegai mokymus, stažuotes Lietuvoje ir užsienyje. Projekte „Pradinio ugdymo tobulinimasis" numatomi 74 seminarai, dvi konferencijos, dvi stažuotės užsienyje, sukurti skaitmeninę mokymo priemonę, išleisti naujus leidinius, mokinių kūrybiškumui ir praktinių gebėjimų ugdymui. Projekte „Pagrindinio ugdymo pirmojo koncentro 5-8 klasių mokinių esminių kompetencijų ugdymas" rengiamas skaitmeninis ugdymo turinys, kuris yra prieinamas mokiniams, mokytojams ir tėvams. Visos priemonės parengtos tiek savarankiškam mokinio naudojimuisi, tiek pamokoje. Išsamesnę informaciją apie Ugdymo plėtotės centro projekto renginius žiūrėkite reportaže ir sekite Ugdymo plėtotės centro naujienose.

2 komentarai:

  1. Tai kaip projektas„Pradinio ugdymo tobulinimasis"? Ar visi numatomi seminarai įvyko? Ar buvo sukurtos skaitmeninės mokymo priemonės?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Sveiki, projektas Pradinio ugdymo tobulinimas buvo įgyvendintas
    2011.10.10 - 2015.02..06. Visi planuoti mokymai įvyko. Projekto įgyvendinimo metu buvo sukurta skaitmeninė mokymo priemonė „Išmanieji Robotai“ https://ismaniejirobotai.lt
    Pagarbiai
    Asta Rudienė

    AtsakytiPanaikinti