Mokomasis filmas „Kaip naudoti IQES platformą įsivertinimui?“




Mokomasis filmas „Kaip naudoti IQES platformą įsivertinimui?" pristato būdą, kaip prie sistemos prisiregistravusioms mokykloms profesionaliai parengtus instrumentus mokyklos veiklos kokybei įsivertinti bei gausybę instrumentų grįžtamajam ryšiui gauti.
IQES online Lietuva -- tai Nacionalinės mokyklų vertinimo agentūros teikiama nemokama paslauga visoms Lietuvos mokykloms, kurios jau dabar gali registruotis ir pradėti naudotis šia sistema. (https://iqesonline.lt/)
Ugdymo kokybė yra vienas strateginių kiekvienos mokyklos uždavinių, tačiau norint ją tobulinti, būtina įsivertinti veiklą. Mokyklos administracijos atstovai gerai žino, kad bet kokia mokyklos veiklos analizė -- tai šūsnys popierių, valandų valandos, praleistos kuriant grafikus ir lenteles. „IQES online Lietuva" nuima šią naštą -- spustelėjus vieną mygtuką galima gauti išsamią mokyklos bendruomenės nuomonės analizę, penkias mokyklos stiprybes ir tobulintinas sritis.
Per mažiau negu metus prie „IQES online" prisijungė daugiau kaip tūkstantis Lietuvos bendrojo ugdymo mokyklų. Šios platformos galimybėmis naudojasi ir profesinės mokyklos.

Mokomąjį filmą parengė UAB „Mokomieji filmai“.
Ugdymo plėtotės centras, 2014.

0 komentarai (-ų):