Nacionalinė švietimo agentūra. Kaip išsirinkti mokyklą?



Nacionalinė švietimo agentūra kviečia pasiklausyti diskusijos „Kaip išsirinkti mokyklą?“. Diskusijos tikslas – suteikti informacijos tėvams, renkantiems mokyklą savo vaikui. 

Pagrindiniai aptarti klausimai: į ką reiktų orientuotis renkantis mokyklą, kokie yra pasirinkimo kriterijai turėtų/galėtų būti, ar yra skirtumų, į kuriuos reikėtų atsižvelgti renkantis pradinę, pagrindinę mokyklą ar gimnaziją; kur ieškoti reikiamos informacijos apie visas mokyklas. 

Diskusijoje dalyvauja: Vidmantas Jurgaitis, Nacionalinės švietimo agentūros Stebėsenos ir vertinimo departamento direktorius, Kęstutis Mikolajūnas, Lietuvos tėvų forumo tarybos pirmininkas, Dainius Žvirdauskas, Lietuvos mokyklų vadovų asociacijos prezidentas, KTU inžinerijos licėjaus direktorius, Evaldas Bakonis, Nacionalinės švietimo agentūros Stebėsenos ir vertinimo departamento Švietimo politikos analizės ir tyrimų skyriaus vedėjas. Diskusiją moderuoja Jurgita Kažukauskaitė-Sarnickienė, Nacionalinės švietimo agentūros Komunikacijos ir kontaktų skyriaus vedėja. 

Nacionalinė švietimo agentūra. 
2022-03-02

0 komentarai (-ų):