Metų paskaita lituanistui. Renata Šerelytė. Literatūra kaip gyvenimo mokytoja: gyvybė ir negalia, vaizduotė ir autentika



Besibaigiant dar vieniems metams, Lietuvos Respublikos švietimo, mokslo ir sporto ministerija ir Nacionalinė švietimo agentūra dėkoja lietuvių kalbos ir literatūros mokytojams, 2020-aisiais išugdžiusiems Lietuvių kalbos ir literatūros olimpiados prizininkus, Jaunųjų filologų konkurso, Etninės kultūros olimpiados, 49-ojo tarptautinio jaunimo epistolinio rašinio konkurso laimėtojus, rengusiems Lietuvos ir užsienio lituanistinių mokyklų lituanistų konferenciją, kūrusiems ir pasidalijusiems metodine patirtimi nacionaliniu lygmeniu, organizavusiems nacionaliniu ir apskričių mastu mokinių konferencijas ir konkursus, kultūros asmenybėms skirtus renginius, ir kviečia juos į nuotolinį tradicinį metų pabaigos renginį „Metų paskaita lituanistui“. 
Metų paskaitą „Literatūra kaip gyvenimo mokytoja: gyvybė ir negalia, vaizduotė ir autentika“ skaito rašytoja, literatūros kritikė Renata Šerelytė.
Renginio metu pristatyta parengta mokymo priemonė, skirta literatūros klasikui Vytautui Mačerniui.
 
LR švietimo, mokslo ir sporto ministerija. 
Nacionalinė švietimo agentūra. 
2020-12-17

0 komentarai (-ų):