„Prisijungusi Lietuva“. Regioniniai hakatonai „Startuoliai, keičiantys visuomenę”



Nuo rugsėjo iki lapkričio, nuo Klaipėdos aplink visą Lietuvą — taip judės hakatonų ciklas „Startuoliai, keičiantys visuomenę”. Čia kiekvienas galės savo idėją paversti startuoliu.
Hakatonai skirti: jauniems žmonėms, kuriems nuo 14 iki 29 metų; tiems, kurie nori susipažinti su Lietuvos ir pasaulio startuolių aktualijomis ir tendencijomis, sėkmės istorijomis ir iššūkiais; tiems, kurie nori išmokti taikyti technologijas ir skaitmeninius įgūdžius vystant idėją; tiems, kurie turi idėją, bet nežino nuo ko pradėti; tiems, kurie neturi idėjos, bet nori kažką pradėti; tiems, kurie nori įgyti idėją ir nori žinoti, kaip ją vystyti.

Kiekviename regione komandos varžysis dėl geriausios idėjos, kurią išrinks vertinčioji komisija. Geriausios idėjos ir laimėjusios komandos susirinks nacionaliniame ir paskutiniame hakatone, kuriame varžysis dėl pagrindinio prizo — 500 eurų vertės stipendijos ir konsultacijos su Versli Lietuva Startup Lithuania skyriaus specialistais dėl tolimesnio produkto ir startuolio vystymo bei investicijų galimybės.

Projektas finansuojamas Europos regioninės plėtros fondo ir Lietuvos valstybės biudžeto lėšomis.
Projektas „Prisijungusi Lietuva“.
2020-09-09.

0 komentarai (-ų):