Nacionalinė švietimo agentūra. Ateities inžinerija | All Digital Weeks 2023 seminaras



Nuotolinis seminaras „Ateities inžinerija: skaitmeniniai įrankiai STEAM integruotoms pamokoms ir projektams” yra EdTech centro organizuojamų seminarų ciklo „EdTech mokytojui: ką turiu žinoti?“ dalis. 

Šiame seminare kalbėsime apie novatoriškus skaitmeninius įrankius, metodus ir jų taikymą 4 skirtingose tematikose: „Android programėlių kūrimas“, „Biomedicinos inžinerija“, „Dirbtinio intelekto taikymas” ir „Gaminio modeliavimas“. Tematikas pristatys šių sričių ekspertai ir mokytojai, kurie praktikoje jau yra išbandę šiuos skaitmeninius įrankius ir metodus. Pagrindinis dėmesys bus skiriamas skaitmeniniams įrankiams, įgalinantiems mokytojus vesti ar įgyvendinti įdomias STEAM integruotas pamokas ir projektus. Pristatysime Ateities Inžinerijos platformą, kurioje rasite daugybę įrankių ir galimybių, kaip kurti įtraukiančias pamokas savo mokiniams. Kviečiame nepraleisti progos iš šios srities praktikų išgirsti, kaip lengvai galite pritaikyti naujus mokymo metodus.

Lektoriai: Vilnius TECH Ateities inžinerijos platformos konsultantai-ekspertai ir mokytojai, praktiškai išbandę skaitmeninius įrankius

Nacionalinė švietimo agentūra
2023-05-04

0 komentarai (-ų):