Šiaulių r. Aukštelkės mokyklos kaitos patirtys



Šiaulių r. Aukštelkės mokyklos kaitos patirtys. Kaip mokykla efektyviai tobulina savo veiklas? Kaip mokykla išranda pati save? Kaip suburiama mokyklos bendruomenė? Kaip kuriamos ir įgyvendinamos mokyklos veiklos strategijos? Kaip į pagalbą pasitelkiami konsultantai? Kokia išorinio vertinimo nauda mokyklai?

Mokyklos veiklos tobulinimo patirtimi ir įžvalgomis dalijasi Vaidas Bacys, Šiaulių r. Aukštelkės mokyklos direktorius; Aušra Garškienė, direktoriaus pavaduotoja; Laima Mikštienė, Tėvų tarybos pirmininkė; Vida Šarauskienė, vyresnioji anglų kalbos mokytoja; Jūratė Žegulienė, pradinių klasių mokytoja metodininkė; Ąžuolas ir Erikas, 6 klasės mokiniai; Gražvydas Kazakevičius, Ugdymo plėtotės centro direktoriaus pavaduotojas; dr. Jūratė Valuckienė, Šiaulių universiteto Socialinių, humanitarinių mokslų ir menų fakulteto Vadybos katedros lektorė.

Dėkojame Šiaulių r. Aukštelkės mokyklai už vaizdo ir kitą medžiagą. Vaizdo įraše panaudota Aušros Garškienės prezentacija „Šiaulių r. Aukštelkės mokyklos strateginis planas 2017–2019 m. m.“, esanti „Prezi“ prezentacijų platformoje.
Ugdymo plėtotės centras.
2017 m. vasario 8 d., Aukštelkė, Šiaulių r.; Vilnius.
Muzika: Ketsa. Work (CC BY-BC-ND 4.0).
Parengė Živilė Gapšienė, Donata Šablinienė.

0 komentarai (-ų):